1950 yılında Aydın'da temelleri atılan Eroğlu Zeytincilik
yarım asırı aşan tecrübesiyle zeytin ve zeytinyağı sektöründe faaliyet
göstermektedir.
1996 yılında bugün bulunduğu 70,000 m2 açık, 10,000 m2
kapalı alana sahip üretim ve depolama tesisine taşınan Eroğlu Zeytincilik,
faaliyetlerine yıllık 10,000 ton zeytin ve 8,000 ton zeytinyağı işleme,
depolama ve paketleme kapasitesiyle devam etmektedir.
ISO 22000, ISO 9001 ve HACCP 13001 gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi
belgelerine sahip olan Eroğlu Zeytincilik, faaliyetlerine yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşmaktadır.
Sofralık zeytin üretimini, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yetişen farklı aromatik özelliklere
sahip zeytinlere ek olarak kendi bahçelerinde yetiştirdiği en kaliteli
zeytinleri kullanarak yapmaktadır.
Eroğlu Zeytincilik farklı damak zevklerine uygun zeytin
ve zeytinyağı çeşitlerini başta Romanya, Bulgaristan, ABD, İtalya, İspanya,
İsrail, İran, Pakistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olmak
üzere farklı coğrafyalarda özenle sofraya taşımaktadır.
Eroğlu Zeytincilik yurt içi ve yurt dışında pazar payını
müşteri memnuniyeti esaslı üretim anlayışıyla her geçen gün artırmaya devam
etmektedir.